29 Aralık 2019 Pazar

DRIFTER AWARDS 2019 YILIN GOLÜ

Yılın golü


Çokomel Falcao

yok Falcao'nun golü değil;
bizzat kendisi!!!
Galatasaray'a atılmış bir gol kanımca.

2 yorum:

mabelard dedi ki...

Transferine şüpheyle bakmıştım. Sakatlıklardan oynayamadı ya da kendini gösteremedi. Dün akşam Antalya'ya attığı golde eski günlerinden izler vardı ama bu tür golleri şampiyonlar liginde atması gerekirdi. Sneijder'de başlangıçta sorunlar yaşamıştı ama uyum sürecini aştıktan sonra takımı sırtladığı çok golü vardır.

Hagi'yi takımda başarılı kılan aidiyet duygusuydu. İstanbulda rumen vatandaşı çoktu. Laleli bavul ticareti için gelen rumenlerle dolup taşardı o yıllarda. Romanya yakındı. Hagi kendini evinde gibi hissetmişti. Falcao buraya aidiyet duygusu kazanırsa ya da ikinci yarıda Fenere gol atabilirse toparlanır diye düşünüyorum. E birde ara taransferde gitme ihtimali var ki o ihtimali de atlamayalım.

Ben yılın golü olarak Tottenham'ın Güney Koreli futbolcusu Heung Min Son'un Burnley maçında attığı golü çok beğeniyorum. Cimbom da yılın golünü Andone Sivas'a attı bence.

Son olarak şunu belirteyim. Gelecek yıl sinyor Terim bırakmalı ve Okan Buruk bu takımın hocası olmalı.

drifter dedi ki...

Sakat oyuncunun kapısında yattık resmen. Dun akşamki performansa bakmayın; bir maç oynarsa, 10 maç sakat bu adam göreceksiniz. 3 milyon euro menajerlik ücreti, bonuslar haricinde yıllık 5 milyon euro kendisine; çeyrek finale kalacak olsaydık 1,5 milyon Monaco'ya ödeyecektik.
Bu düpedüz soygundur.
Snijder geldiğinde 28 yaşındaydı, ve 175 resmi maça çıkmış.
o bi derece de; teessüf ederim Falcao'yu Hagi'yle nasıl karşılaştırabilirsiniz?
çok iyimsersiniz ama ben kesinlikle bu takimdan bi cacık olmaz diyorum.
Gelecek yıla kalmaz, Terim sezonu bitiremez diyorum.
:D