20 Mayıs 2024 Pazartesi

Şu tarz oyuncu bütün şampiyonluklara bedel iyi ki bizde yok!

 


Derbiyi kaybettik diye değil; ona ayrıca kafam bozuk da… şu oyuncu bizde olsa bırak maç sonrası basının önüne çıkartmayı, cümlede adı geçse utanır, yerin dibine girerdim. 

4 yorum:

mithad a. selim dedi ki...

şimdi kısır siyasi çekişmeler gibi lüzumsuz futbol geyiklerinden kaçınan bünye nedeniyle bir yanım bu topa girsem mi girmesem mi diye düşünürken öteki yanım düşünme hatta bülent korkmaz gibi yatarak ve kayarak gir o topa diyor başkanım!
boğaziçinin dolmabahçe cihetinden tatafsız bir gözle bakarsam maçı izlerken beni de irite etti o şahıs. ama ve galiba mesele sizinkiler bizimkiler meselesi değil. siyasetinden ekonomisine pazarına okuluna futboluna kamusundan özeline şirketlere ve dahi içindekilere şehrinden köyüne memleketin her sathına habis bir ur gibi yayılmış popülizmi seviyoruz. kutsuyoruz. ve yol veriyoruz.
dün akşam işte; bu arkadaşın “tek kişilik gösterisini” izlerken fenerbahçe’nin felipe melo’su dedim. tek farkı türkçesi mert hakan kadar iyi değildi:) ha bu teşbihim konu özelindeki haklılığınızı gölgelemesin. fikrinize katılıyorum. lakin sistem ve düzen dahası tavan ve taban bu tarz oyuncuları üretmeye çok açık. dolayısı ile bugün mert hakan yarın kayser söze, ertesi yıl arif ışık olur bitmezler. biz yine muslera’ya livakoviç’e hatta önümüzdeki maçlara bakalım :)

drifter dedi ki...

Sene olmuş 2024, topa kayarak müdahale mi kaldı Mithadım Selimim??? Ki seninki topa da değil direk bileğe oldu şimdi… elmayla armutu nasıl karıştırırsın? Gönlümün efendisi Melo futbolcuydu! Biraz holigan ruhlu bi futbolcuydu kabul ama futbolcuydu. Sahaya ölümüne oynamak için çıkardı. Hiç bir maça ben seyirciyi tahrik edeyim de; maç yarıda kalsın diye çıkmadı, çıkmazdı.

mithad a. selim dedi ki...

no no no hanımefendi sizin taktığınız sarı kırmızı gözlükler buğulanmış bence:) çünkü ve zira hareketim tamamen topa, tereyağdan melo çektim:) futbolculuklarını değil “sporculuklarını” masaya yatırınca sana göre elma ile armut bana göre ikisi de patates vesselam. biraz holigan ruha da çok güldüm:))

drifter dedi ki...

Evet tereyağdan Melo talihsiz oldu; aşil tendonuma geldi gibisinden… teşbihte hata olmaz diyelim ne diyelim?